Naar de startpagina van deze website
Naar de startpagina van deze website

Nieuwsarchief

Op deze pagina vind je oudere nieuwsitems:

Winnaars bekend

12 september 2006

De winnaars van het Start!-spel zijn bekend. Sandra Maes en Bart Van Overwalle van FOS De Kievit uit Zelzate krijgen elk een Scoutnet-T-shirt in hun brievenbus. Arne Plaghki van Scouts en Gidsen Masseik won het Pro-hostingpakket voor zijn scoutsgroep.

Tot op Herfstontmoeting/de Saamdagen 2007!

Win op Start 100 jaar Scouting

24 augustus 2006

Heb ook jij een code gekregen op Start 100 jaar Scouting? Vul dan op de speciale Start!-spel-pagina de code in en klik om te kijken of jij gewonnen hebt. Misschien behoor jij wel tot de gelukkige deelnemers die van ons een Scoutnet-T-shirt of zelfs Pro-hostingpakket ter waarde van 50 euro cadeau krijgt!

Spinternet online

23 augustus 2006

Het is zover: de nagelnieuwe website van Spinternet is af. Vanaf nu vind je op deze stek alle informatie over onze vereniging en de diensten die we aanbieden. Het registratieformulier om een hostingpakket of domeinnaam aan te vragen, komt weldra online.

Toch nog vragen? Aarzel dan niet en contacteer ons. We helpen je graag verder, want da's nu net waar het bij ons om draait: vˇˇr vrijwilligers en dˇˇr vrijwilligers... samen kan je meer!

Van Scoutnet naar Spinternet

11 juli 2006

Bijna tien jaar na de eerste stapjes op het web, staat Scoutnet voor een nieuw begin. Met Spinternet, de nieuwe naam voor onze vzw, willen we graag onze dienstverlening delen met andere socio-culturele verenigingen.

Al zal je vanaf nu af en toe de nieuwe naam tegenkomen, voor de Scoutnetters verandert er nauwelijk iets. Of toch: dankzij Spinternet, waar Scoutnet BelgiŰ nu een onderdeel van gaat uitmaken, kunnen we onze services nog verbeteren. Andere ge´nteresseerde verenigingen kunnen via de nieuwe website binnenkort een account aanvragen.

© Spinternet 2024