Home - Nieuws - Diensten - Adressen - Lid worden  
   

Over spinternet

De Spinternet-spin Spinternet vzw is een organisatie die socio-culturele verenigingen gratis of tegen een onvergelijkbare prijs het web op wil helpen. Chiro-, Scoutsgroep, ksa, jeugdhuis, volleyballclub of toneelgezelschap? Bij Spinternet zit je goed. Met webhostingpakketten, maar ook met een forum als leerplatform en assistentie op maat.

  Spinternet, we connect!
Diensten

Momenteel biedt Spinternet 3 types webhosting aan: Basic, Extra en Pro. Een Basic-hosting is gratis en ideaal voor beginnende webmasters. De specialisten kunnen zich uitleven in een Extra- of Pro-hosting. Bij een betalend hostingpakket zit steeds ťťn domeinnaam inbegrepen in de prijs. Los daarvan kan je bij Spinternet ook terrect voor de registratie van een domeinnaam.

Behalve zorgen voor een pijlsnelle server, probeert Spinternet je ook met woord en daad bij te staan. Beginner of expert, we beantwoorden al jullie vragen en helpen waar nodig. Op het forum wisselen onze webmasters tips en tricks.

Tot slot zetten we specifieke projecten op voor onze leden. Bepaalde scripts of systemen zijn immers interessant voor iedereen die bezig is met vrijwilligerswerk of actief is in een vereniging.

Waarom?

Spotgoedkoop, helpen je met hand en tand, geen papperassen, staan open voor nieuwe ideeŽn. Kortom de perfecte plek voor je site! [Jan Collijs • www.scoutsnieuwenrode.be]

Omdat het gewoon een gezellige boel is: open structuur en weinig administratieve poespas. En een server om de vingers bij af te likken. [Toon Stuart • www.scoutsklauwaards.be]

Gekomen voor de prijs, gebleven voor de service. [Marc De Kegel • www.scoutingzele.be]

Meer dan hosting

Spinternet - samen met vele vrijwilligers ontwikkelen webapplicaties voor de specifieke doelgroepen.

Een alternatief voor facebook, waar de identiteit van de vereniging centraal staat. De domeinnaam van de vereniging is het tussenplatform voor de communicatie tussen leden en koepel.

De applicaties momenteel in ontwikkeling zijn, ledenbeheer, lokalenverhuur en kampterreinen.

Projecten & partners

Spinternet kwam er niet toevallig. De vereniging is gegroeid uit Scoutnet, een organisatie die wereldwijd internetdiensten aan scoutsgroepen ter beschikking stelt. In BelgiŽ zijn meer dan 700 groepen aangesloten bij Scoutnet.

Daarnaast zijn ook Scoutlink, JOTA-JOTI en Jeugdwerker al jarenlange partners.


 

Over Spinternet | Contacteer ons | Algemene voorwaarden

Valid XHTML 1.0 Transitional


© Spinternet 2009